تاثیر واکنش پذیری مواد بر ویژگی های نسوز
واکنش پذیری مواد خام و قابلیت پخت خوراک کوره ها در اثر تغییر ویژگی های فاز مایع، تعیین کننده پایداری کوتینگ بوده و در هنگام انتخاب آجرهای نسوز برای منطقه پخت، باید به میزان خورندگی و مخرب بودن این فاز که تعیین کننده نوع آجر نسوز مورد نیاز است توجه نموده و با یک برآورد اقتصادی جهت کاهش نسبی هزینه موفقترین نوع آجر را باید تعیین کرد.
واکنش پذیری(Reactivity) : سرعت انجام واکنش در شرایط و دمای مختلف
قابلیت پخت (Burnability) : بیان مشکلات مواد برای تبدیل در هر زمان و در شرایط دمایی فرآیند بعبارتی سهولت و یا سختی تبدیل مواد به کلینکرداخل کوره
قابلیت پخت:
قابلیت پخت با دو پارامتر سنجیده می شود:
فاکتور پخت(BF):
فاکتور پخت بر اساس 3 پیش فرض زیر تمامی عوامل موثر در پخت را مد نظر قرار میدهد:
تاثیر ترکیبات شیمیایی و مینرالی مواد:
میزان آهک ترکیبی یا درصد آهک آزاد تابعی از مدولهای LSF،SR و AR می باشد لذا افزایش آنها باعث کاهش میل به پخت مخلوط خام در شرایط مشابه بهره برداری میگردد. تاثیر این 3 فاکتور به شرح ذیل می باشد:
:LSF رابطه نزدیکی با میزان آهک آزاد، C3S و C2S دارد. در صورت افزایش LSF با ثابت نگه داشتن آهک آزاد، C3S افزایش و C2S کاهش خواهد یافت . این امر موجب افزایش دمای پخت مواد و در نتیجه میزان مصرف سوخت خواهد شد.
- مدول سیلیس (SR) : تعیین کننده رابطه بین سیلیکاتهای کلسیم و ساختمان حفره ای و مینرالی کلینکر می باشد. در صورت بالا رفتن آن، مجموع C3S + C2S هم افزایش و منجر به کاهش C3A + C4AF می شود. که این امر قابلیت پخت مواد را افزایش داده و روی دانه بندی کلینکر در منطقه پخت اثر منفی دارد. در نتیجه کلینکر نرمی تولید می شود که عمدتا داخل کوره تشکیل سیکل داده و سبب کاهش راندمان کولر می گردد. علاوه بر این باعث افزایش استهلاک انتقال دهنده های کلینکر می شود.
مدول سیلیس تعیین کننده میزان فاز مایع در منطقه پخت می باشد و طبیعت و دانه بندی آنها نقش مهمی در فرآیند پخت دارد.
- مدول آلومینیم (AR) : ترکیب و ویسکوزیته فاز مایع را کنترل می کند و بر دمای پخت و دانه بندی کلینکر تاثیر دارد. افزایش مدول آلومین باعث افزایش مینرالهای آلومینات و ویسکوزیته فاز مایع شده و اشکالاتی در پدیده نفوذ ایجاد می نماید. به همین دلیل افزایش این مدول درجه ترکیب Cao در منطقه پخت را کاهش می دهد.