تحدب و تقعر همزمان در دو طرف کاشی:
این عیب به کمک عیب تحدب ظاهر شده در لبه ها به موازات مسیر حرکت در کوره و تقعر لبه ها به موازات رولرها و به وجود می آید . بد شکلی حاصل از تقعر معمولاً در قسمت اول پرسیده می شود در حالی که تحدب در انتها ی پخت روی می دهد برای بر طرف کردن این عیب نقطه اوج دمای بسته به قسمتهای مختلف کوره یا بایستی در هر دو طرف رولرها یعنی سطوح بالای رولرها تغییر داده شود.
تغییرات در دمای مجموعه
ترموکوپلها
انحنای کاشی تحت تاثیر تغییرات دمای ست شده برای مجموعه ترموکوپلها
کوره میباشد. به عنوان مثالی برای این وابستگی، نمودارهای شکل 1، تغییرات انحنای
کاشی در برابر تغییر دمایی یکی از ترموکوپلها (TA21) که در کانال بالایی کوره در
منطقه پیک گرمایی قرار داشت را نشان میدهد. این تغییر دما همراه با خمیری شدن سطح
و قسمت بالایی کاشی بود، بنابراین انقباض (شیرینکیج) کاشی در این منطقه نسبت به
قسمت پایینی کاشی افزایش مییابد و بدین ترتیب تحدب کاشی کاهش مییابد.
تاثیر وجود گپها در در کوره بر انحنای
کاشی
وجود
گپها در کوره باعث ایجاد ناپایداری در کل کوره میشود، که این ناپایداریها تنها
تغییرات دمایی نیست بلکه تغییرات در فشار درون کوره را نیز در بر میگیرد، که در
نتیجه آن در انحنای کاشی تغییراتی ایجاد میشود. کاشی هایی که بلافاصله بعد از گپ
از کوره خارج میگردند میلی به تحدب ندارند (شکل 2). در بعضی اوقات به دلیل رخ
دادن تغییرات دمایی در ناحیه پخت و نیز در ناحیه خنککننده همزمان تقعر نیز داریم.
بررسی کنترل پارامترهای تنظیم کننده
رفتار دریچه های گاز مشعلها
تغییرات مداوم سریع در دما که به دلیل گپهای کوچک درکوره اتفاق می
افتد اشاره بر کنترل دما دارد، که اساسا به وسیله باز شدن دریچه گاز مشعلها صورت
میپذیرد و ممکن است به خوبی برای مدوله کردن این تغییرات تنظیم نشده باشد. در
واقع، با تجزیه و تحلیل داده های ثبت شده از باز شدن دریچهها ، مشاهده می شود که
آنها دائماً در حال نوسان هستند. این نوسانات، که ممکن است به دلیل انتخاب غلط
مقادیر برنامه ریزی شده پارامترها در کنترل کنندههای PID که موقعیت دریچهها را تنظیم میکنند
باشد، باعث تداوم در تغییرات دمایی ثبت شده در ترموکوپلهای متفاوت میشود. این
پارامترها از پیش به منظور پیشرفت عملکرد کوره بررسی و اصلاح شده است. تنظیمات
ایجاد شده در پارامترهای کنترلی متفاوت که از تمامی کنترلکنندهها گرفته شده است
در جدول شماره 1 آمده است. شکل 3 نشان میدهد که چگونه، با کاهش دوره نوسانات
دریچه ممکن است به ثبات بیشتر دمایی برسیم.
نتیجه گیری نهایی:
این تحقیق نشان می دهد که تغییرات
دمایی که در ماژولهای منطقه پخت که بیشینه دما را دارند رخ می دهد، منجر به تغییر
انحنای کاشی میشوند. این موضوع اشاره بر وجود یک استراتژی برای کنترل انحنای کاشی
به وسیله اندازه گیری انحنای کاشی و عملکرد خودکار بر روی حلقه انتخاب شده دارد.
زمانی که گپ در داخل کوره رخ میدهد،
دما در تمام نقاط کوره تغییر میکند بنابراین اصلاح انحنای کاشی بسیار مهم است.
از مطالب فوق مشخص گردید که سازنده
کوره باید تمامی پارامترهای شیرهای گاز که دائماً باعث نوسان دما میشوند را بر
اساس عیوب مشاهده شده در کاشی کنترل نماید. این حالت همچنین به طور قابل ملاحظهای
عمر مفید دریچههای گاز را کاهش میدهد.
کنترل پارامترهای شیرهای گاز تعیین
کننده ایجاد تنظیمات مناسبی است که قادر به واکنش در برابر تغییرات کوچک دمایی در
یک زمان مناسب هستند. این بازده تعادل حرارتی کوره و در نتیجه انحنای پخت کاشی را
بالاتر میبرد.